Sykkel:

Tung dag på brosteinen for de norske rytterne: - Rett og slett helt ræva

Velt, girtrøbbel, lufttrykk og tunge bein preget de norske prestasjonene i E3 Harelbeke.

DÅRLIG DAG: Kristoffer Halvorsen måtte vente lenge på ny sykkel, og brøt etter den store velten som preget E3 Harelbeke. Han og flere andre nordmenn var uheldige å gå i bakken fredag. Foto: Tim De Waele.
DÅRLIG DAG: Kristoffer Halvorsen måtte vente lenge på ny sykkel, og brøt etter den store velten som preget E3 Harelbeke. Han og flere andre nordmenn var uheldige å gå i bakken fredag. Foto: Tim De Waele. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): E3 Harelbeke ble et fyrverkeri av et sykkelritt på flere måter.

Quick-Steps nådeløse lek med konkurrentene resulterte i en imponerende soloseier for Niki Terpstra, mens lagkamerat Philippe Gilbert kunne juble for dobbeltseier til det belgiske laget i gruppen bak.

For de norske rytterne ble det dog ikke et blidt møte med den belgiske brosteinen.

En gedigen velt 108 kilometer fra mål dro ned flere av de norske rytterne, og det ble en tung reise for flere av dem etter det, noe også takket være Quick-Steps kjør i kilometerne som fulgte.

Kristoff med blodig kne

Både Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Kristoffer Halvorsen (Sky) og Amund Grøndahl Jansen (LottoNL-Jumbo) måtte smake på belgisk bakke i massevelten.

- Jeg slo meg litt, men ikke veldig. Det var ikke avgjørende. Det største problemet mitt var nok at jeg hadde for mye lufttrykk i dekkene, jeg sleit da det var brostein, spesielt da det var litt flatt. Jeg må tappe ut litt mer luft til neste gang, men jeg følte meg ikke sånn supersterk, men det har jeg aldri gjort i dette løpet, så det var kanskje på det jevne, sier europamester Kristoff til procycling.no etter rittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer