Tung kveld for Ruud og Reginiussen

OB utspilt av Villarreal i Champions League-playoff.

SJANSELØSE: Espen Ruud og OB var i realiteten sjanseløse mot et tent og toppet Villarreal i Spania. Dermed må nordmannen og lagkameratene nøye seg med Europa League-spill utover høsten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino Kalis
SJANSELØSE: Espen Ruud og OB var i realiteten sjanseløse mot et tent og toppet Villarreal i Spania. Dermed må nordmannen og lagkameratene nøye seg med Europa League-spill utover høsten.Foto: SCANPIX/REUTERS/Heino Kalis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Villarreal - Odense 3-0 (3-1 sammenlagt), Malmö - Dinamo Zagreb 2-0 (3-4 sammenlagt).

Espen Ruuds og Tore Reginiussens OB var etter hvert sjanseløse og tapte 0-3 borte for Villarreal i mesterligakvalifiseringen. Ut gikk også svenske Malmö, tross 2-0-seier hjemme mot Dinamo Zagreb.

OB hadde med seg et godt utgangspunkt til bortekampen mot spanske Villarreal, og 1-0-ledelsen fra Odense skulle forsvares for alt den var verdt. Det startet oppskriftsmessig for gjestene, men etter 50 minutter klarte de ikke å stå imot presset lengre.

Et Nilmar-innlegg ble dyttet videre mot mål av Giuseppe Rossi, og OB-keeper Stefan Wessels fomlet ballen i mål på klønete vis.

To Wessel-tabber Hakket flottere var 2-0-målet fra samme mann kvarteret senere. Rossi fikk ballen servert fra Cani og styrte den på volley inn i det ene hjørnet.

Etter 2-0 fikk Villarreal blod på tann og ville hindre et bortemål som kunne knuse klubbens mesterligadrøm. At Bashkim Kadrii fikk sitt annet gule kort like etter hjalp heller ikke gjestene, men Borja Valero sørget for at det ble spill med 10 mot 10 ved å bli utvist i det 76 minutt med en Zidane-aktig nedskalling av Andreas Johansson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer