Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tung start for Al-Habsi

Bryne-Lyn 4-0. Ali Al-Habsi fikk en marerittdebut i Lyn-målet med fire baklengsmål mot Bryne.

Etter å ha bokset et hjørnespark i eget mot Viking søndag, fikk Lyn-keeper Thomas André Ødegaard mye av skylden for at kampen endte 3-3.

Teitur Thordarson valgte også å teste ut en spillesugen Ali Al-Habsi i målet i torsdagens bortekamp mot Bryne. Omans landslagskeeper sto i mål da Lyn slo Kolbu/KK i 1. runde i cupen med 7-0, og har også gjort det svært bra på trening.

Da var det ikke moro å åpne med fire baklengsmål mot Bryne.

- Det var tøffere enn jeg hadde forestilt meg. Både laget og jeg var svakere enn jeg hadde sett for meg denne gangen, sa Al-Habsi etter nederlaget.

Det har vært knyttet store forventninger til 26-åringen, som kom til Lyn rett før sesongen. Selv om det ble en tung «seriestart» i styrtende regnvær på Bryne stadion, er han optimist med tanke på fortsettelsen.

- Jeg har ikke gitt opp håpet om å spille neste kamp fra start, sa han, og la til at det var en uvanlig opplevelse med alt regnet:

- Slik har jeg aldri opplevd i Oman.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media