Tunge tårer for Vilde (17) da Herd røk ut av Norway Cup

Måtte trøstes av lagvenninnene.

TÅREVÅTT: Vilde Fjellstad (i midten) fikk god trøst av lagvenninnene etter kampen. Helt til høyre er Katarina Dypvik Sunde. Foto: Thomas Rasmus Skaug
TÅREVÅTT: Vilde Fjellstad (i midten) fikk god trøst av lagvenninnene etter kampen. Helt til høyre er Katarina Dypvik Sunde. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble en tøff avslutning på Norway Cup for Vilde Fjellstad (17) og laget hennes Herd, da de gikk på et 4 - 0 tap mot Sunndal i kvartfinalen i går. Da kampen ble avblåst, var Vilde den som tok tapet hardest.

Hun følte hun var skyld i det ene baklengsmålet, og var både sliten og trist da hun satte seg på gresset. Men lagvenninnene Katarina Dypvik Sunde (18) og Emma Madsen (17) var flinke og raske til å trøste Vilde. Man vinner og taper sammen.

Vilde selv var ordknapp etter tapet, og synes det var vanskelig å snakke med Dagbladet. Da var Emma og Katarina gode å ha.

- Jeg har dårlig samvittighet. Vi kunne satt én av sjansene våre, og så hadde kampen levd. I steden får vi det ene i mot, sier Vilde med tårer i øynene.

Surt å tape Sammen jobba de beinhardt i varmen på Ekebergsletta, men det holdt dessverre ikke helt inn for Herd fra Sunnmøre.

- Vi sleit for mye med å sette sjansene våre, og så ble vi litt splitta. Det er litt surt å tape sånn, sier Emma.

De gikk videre til a-sluttspillet med 25 - 1 i målforskjell, og soleklar vinner av pulja si i klasse Q.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.