Tungt farvel med Pål Arne

De tok et sorgtungt farvel med en sønn, en bror, og Janice Selboe (30) med en kjæreste - som følge av en meningsløs bilulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ASKER (Dagbladet):I går ble Pål Arne Fagernes (29) bisatt i en fullsatt Asker kirke. Tre dager fikk pret ha forlovelsesringene på, før tragedien rammet dem.

I går bar en svartkledd Janice forlovelsesringen til Pål Arne i kjede rundt halsen, som tegn på deres kjærlighet. Hennes siste hilsen var en hjerteformet krans av røde roser og ordene:

«Takk for kjærlighet, humor og varme, kjære gutten min. Elsker deg. Jenta di.»

Idrettstalentet

På de første benkene satt den nærmeste familien. Mor Anne Karin (58) og far Lars, besteforeldrene og søstrene Guro (21) og Pia (34) og Pias datter, Oda Konstanse (6).

- Han var så stolt da Oda Konstanse kom. Og da jeg spurte om han, den store mannen, ville bære henne til dåpen, ble han så glad. Han har bestandig vært der for henne, lekende og omsorgsfull, sa søsteren Pia, som fortalte om en utrolig raus og snill lillebror.

- Det Pål Arne var mest kjent for, var hans utrolige idrettstalent. Pappa Lars og Pål Arne ble to som fikk et meget nært forhold nettopp gjennom idretten og på turer i skog og mark. Den vinteren Pål Arne var fem år, hadde han gått imponerende langt på ski. Hele 264 kilometer. Da han var ti år kastet han for første gang spyd. Over 29 meter. Og det var alltid et mål å slå rekorden. Eller «pærse», som han sa. Da han var 15 år, kastet han 82 meter med snøball på Bislett Stadion. Norsk friidrett skjønte at her var det en gutt som hadde i seg noe helt spesielt, fortalte idrettsprest Kjell Markset, som forrettet under bisettelsen av sin nære venn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer