Tungt for Charlton

Thomas Myhre ikke engang på benken.

Thomas Myhre var ikke engang på benken da Charlton tapte 1-3 hjemme mot Middlesbrough lørdag.

Charlton scoret først, men endte uten poeng og har seks poeng opp til Wigan på 17.-plass.

Boro hadde ikke vunnet på bortegress denne sesongen, men Gareth Southgates gutter fikk lørdag en etterlengtet opptur.

- En kjærkommen borteseier, den lot virkelig vente på seg. Vi startet litt passivt, men vi fikk en nyttig utligning rett før pause, og de to raske målene i 2. omgang la grunnlaget for seieren, sa Southgate.

Tidligere Middlesbrough-spiss Jimmy Floyd Hasselbaink sendte Charlton foran, men Lee Cattermole, Julio Arca og Yakubu Aiyegbeni sørget for at de tre poengene ble med nordøstover.

- Vi gjorde et ærlig forsøk, men det var ikke nok. Det tredje baklengsmålet ødela for oss, sa Charlton-manager Alan Pardew.

Komisk feil reddet Portsmouth

Portsmouth har ikke vunnet på Bramall Lane siden 1955 og klarte det heller ikke denne gang. Gary ONeils sene utligning etter en forsvarsfeil reddet imidlertid ett poeng for «Pompey» i bortekampen mot Sheffield United.

INGEN MYHRE I VEIEN: Julio Arca scorer i 3-1-seieren over Charlton lørdag. Thomas Myhre fikk ikke plass i Charlton-troppen. Foto: AP
INGEN MYHRE I VEIEN: Julio Arca scorer i 3-1-seieren over Charlton lørdag. Thomas Myhre fikk ikke plass i Charlton-troppen. Foto: AP Vis mer

Uavgjort på Reebok og Upton

Bolton var best hjemme mot Manchester City, men måtte nøye seg med 0-0 mot et arbeidsvillig bortelag.

West Ham og Fulham delte poengene etter 3-3 i et forrykende London-derby. Phillipe Cristanval utlignet for Fulham tre minutter på overtid. Målet var franskmannens første for Fulham.

(NTB)

OPPGITT: Charlton-manager Alan Pardew fortviler over nok et tap.