Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tungt for Karoline Bjerkeli Grøvdal

Karoline Bjerkeli Grøvdal er usikker på hva framtiden vil bringe. Hun innrømmer at hun er bekymret over situasjonen etter 13.-plass på 3000 meter hinder i VM.

- LITT BEKYMRET: Karoline Bjerkeli Grøvdal under finalen i 3000 meter hinder under VM i friidrett 2019 i Doha i Qatar i Khalifa International Stadium.
Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
- LITT BEKYMRET: Karoline Bjerkeli Grøvdal under finalen i 3000 meter hinder under VM i friidrett 2019 i Doha i Qatar i Khalifa International Stadium. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

Kenyanske Beatrice Chepkoech løp i ensom majestet fra start til mål. Hun gjentok ikke tabben fra forrige VM og fikk endelig sitt VM-gull. Hun kom i mål på 8.57,84. Emma Coburn fra USA tok sølvet, mens tyske Gesa Krause tok bronsen.

SPORTSNYHETENE: Karsten Warholm tok sitt andre VM-gull på rad i distansen 400 meter hekk. Video: NRK. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Grøvdal kunne ikke matche tempoet som ble satt fra start og fikk det tøft i finalen.

- Kroppen var tung fra start i dag. Jeg blir stiv i beina med en gang, det var verre enn i forsøket, sa Grøvdal, som vurderte å bryte.

Hun har ingen god forklaring på hvorfor det er så tungt å løpe.

- Jeg er litt bekymret. Jeg hadde håpet at det skulle være litt lettere. Det var ingen god følelse i dag, og jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn. Jeg har løpt bra på trening, men fikk en strekk i låret for to uker siden, så det ble en uke uten løping, sa Grøvdal.

Grøvdal skal også løpe 5000 meter i VM. Hun håper de tunge beina kan forklares med at løper hinder og at det blir annerledes når de er borte.

- Det er en distanse jeg vet jeg behersker. Men jeg har bare en dag på å snu dette, så nå gjelder det å restituere seg, sa Grøvdal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling