Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tungt for Thorp

Marius Thorp gikk på ett tap og spilte en runde uavgjort i golfturneringen Sir Michael Bonallack Trophy på New Zealand i natt.

Sammen med nederlenderen Joost Luiten spilte han uavgjort mot Asia. I foursome ble imidlertid asiatene for sterke og det ble 2-0 i tap. Her spilte nordmannen med spanjolen Pedro Oriol.

Europa leder imidlertid turneringen med tre poeng.

Den regjerende europamesteren fra Norge har hatt kapteinens tillitt i alle matchene. Europas lag består av 12 spillere, men det er kun ti spillere som til enhver tid spiller par-matchene. Natt til fredag er det derimot singlespill og da får alle 12 spille – mann mot mann – mot Asia/Pacific. Europa leder 9-6 før siste dag.

(ANB)

EUROPALAGET: Marius Thorp fikk ikke uttelling på nattas runde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling