- Tungt nedi dritten her

MELLØS (Dagbladet): Moss sliter tungt. Hjemmetap, drøye 1700 tilskuere og to målsjanser forteller om et lag skikkelig i sumpa.

- Det er tungt nedi den dritten her, konstaterer Mosse-kaptein runde Tangen. Mannskapet hans har tapt seriekamp nummer seks av sju mulige - og Moss er i nedrykksstriden for fjerde år på rad.

- Den eneste medisinen nå er å stå på og gi alt, mener Tangen.

Mye av problemet ligger i mangel på storscorere.

Moss får heller ikke til det spillet de prøver på med hurtige overganger og raskt vingspill. I stedet blir det mye ballspill på tvers og bakover.

Trener Knut Torbjørn Eggen er resignert over lagets prestasjoner den siste tida. Dette kan være hans siste sesong i Moss, etter fem år som trener for kråkene.

- Vi blir preget av situasjonen både jeg og spillerne. I dag har vi trøbbel med å stå opp på banen. Dermed fikk Molde slå inn i rommet foran forsvaret vårt, forklarer han om problemene i første omgang mot Molde.

Det var det eneste spillemessige som gledet på Melløs i går - Moldes forsøk på slå seg gjennom via rommet foran Tangen og Tor Trondsen.

Ellers var dette sørgelige saker fra begge lag.

- Men framgang fra Bryne-kampen, mener Molde-trener Gunder Bengtsson. Han så seg veldig fornøyd med spillernes arbeidsmoral, selv om Molde hadde problemer med å skape sjanser.

- Innsatsen var det ingen ting å si på.

Matchvinner Odd Inge Olsen skled inn seiersmålet. Ballen var ferdigservert av Magne Hoseth etter en tabbe i kråkeforsvaret.

- Deilig. Vi drar i land seieren på innsats, sier han fornøyd - og skryter av den defensive jobben mot Moss.

- Uhyre sjelden at vi holder nullen til pause, konstaterer Olsen.