PÅ SPILLERJAKT: Og en målfarlig spiss er øverst på ønskelista til Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. På den andre siden av banen kan Espen Bugge Pettersen være på vei ut. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ SPILLERJAKT: Og en målfarlig spiss er øverst på ønskelista til Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. På den andre siden av banen kan Espen Bugge Pettersen være på vei ut. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

- Turneringa kommer for tidlig

Solskjær langt fra bekymret etter klart tap for polsk lag.

LA MANGA (Dagbladet): Molde - Widzev Lodz 1-3.

En frisparkkanon fra Etzaz Hussain var blant de få tingene Ole Gunnar Solskjær kunne trekke fram som vakkert etter 1-3-tap for polske Widzev Lods på La Manga i kveld.

Det bekymrer ham ikke.

- Jeg legger ingenting i dette ut over det å gi flest mulig spillere mest mulig spilletid, sier Ole Gunnar Solskjær.

- Turneringa kommer for tidlig. Jeg har sagt at den bør spilles senere, men i stedet blir den tidligere og tidligere. Det er tydelig at ingen hører på det jeg mener, sier Molde-sjefen med et smil.

Mulig Bugge-exit
Molde hadde ruskete forsvar mot en motstander som for tiden er nummer ni i den polske ligaen, og en keeper (Bugge) som ble offer for et kanonskudd fra pluss 30 meter og en lobb fra 18.

Hadde han vært Moldes soleklare førstevalg så hadde han reddet begge. Gode keepere skal nemlig gjøre det.

Men med Ole Söderberg og Hødds cuphelt Ørjan Håskjold Nyland i stallen er ikke lenger Bugge førstevalget.

- Det er noe interesse for han (Bugge), vi får se om han er her 1. februar, sier Ole Gunnar Solskjær.

Trenger en målscorer
Magnus Wolff Eikrem var som vanlig god i all sin ballfordeling. Chima Chukwu var skarp da han kom inn i andre omgang. Og så ga Emmanuel Ekpo Molde en ekstra dimensjon gjennom sin drivkraft med ballen gjennom midtbaneleddet. Det trengs.

Molde er på jakt etter spillere, og de er først og fremst en målscorer som står øverst på lista. Det innrømmer OGS.

Men Norge-vennen Hannes Sigurdsson (Island) er også ute etter kontrakt. Som en spiller som kan løse evt. Molde-problemer mot slutten av kamper.

Hannes Sigurdsson var ikke god den omgangen han spilte i kveld.

Men så spilte heller ikke Molde fotball som matchet det han kan. Og så lenge han er gratis, ikke blir dyr på lønn og kan akseptere en kortidskontrakt kan det hende han blir å finne på Molde-benken denne sesongen.

Det er den spissen vi ikke vet om som er spennende.