Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta åpner Solheim Cup

Spiller sammen med Sophie Gustafson.

TRENINGSRUNDE: Suzann Pettersen var ute og testet banen i går. Foto: AP/Mike Groll
TRENINGSRUNDE: Suzann Pettersen var ute og testet banen i går. Foto: AP/Mike Groll Vis mer

Suzann Pettersen spiller sammen med Sophie Gustafson i den første gruppen i Solheim Cup i Sugar Grove, Illinois i dag.

Pettersen og svenske Gustafson skal i aksjon mot amerikanerne Paula Creamer og Cristie Kerr i den første av fire fourballmatcher. I fourball slår paret med en ball hver hvor beste resultat gjelder.

- Vi må sette tonen tidlig. Vi skal prøve å få fansen så høylytt som mulig, sier Creamer før turneringen i Sugar Grove, Illinois.

Senere fredag skal det spilles fire foursomematcher hvor to spillere på hvert lag slår annenhver gang med samme ball.

Solheim Cup starter klokken 15 fredag. Turneringen arrangeres for ellevte gang. USA vant i Sverige for to år siden og trenger bare 14 poeng for å forsvare tittelen. Europa må ta 14,5 poeng. Det gis ett poeng for seier i hver match, mens poengene deles ved uavgjort.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling