Tutta avsluttet svakt

Klarte ikke forsvare fjorårsseieren.

Suzann Pettersen gikk en svak sisterunde i LPGA-mesterskapet i Maryland søndag. Den norske golfproffen endte på delt 34.-plass.

Pettersen hadde forhåpninger om å kunne forsvare fjorårets seier i Major-turneringen, men allerede etter første dag viste hun at formen ikke er på topp.

Etter svært ujevne prestasjoner i løpet av helgen var hun ute av seierskampen. Søndagens runde bekreftet at dette ikke var Tuttas turnering. Med tre birdies og tre bogeys endte den norske jenta på banens par, hennes nest svakeste runde.

Hun ødela sine seiersmuligheter med en svak avslutning på tredjerunden da hun fikk bogey og dobbeltbogey på de to siste hullene.

Yani Tseng fra Taiwan gikk overraskende til topps i turneringen. Det var hennes første seier på LPGA-touren.

- Dette har vært drømmen min. Det skjedde så fort. Jeg føler meg heldig, sa Yani Tseng, som tjente 300.000 dollar (1,5 mill. kroner) på seieren.

19-åringen avgjorde med birdie på fjerde ekstrahull mot svenske Maria Hjorth. Begge hadde gått 72 hull på tolv slag under par.

(NTB)

MANGLET STORFORMEN: Suzann Pettersen forbereder seg på putten på hull 15 på sisterunden. Det ble for mange bogeys på Tutta i Maryland. Foto: AFP/SCANPIX
MANGLET STORFORMEN: Suzann Pettersen forbereder seg på putten på hull 15 på sisterunden. Det ble for mange bogeys på Tutta i Maryland. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Tutta avsluttet svakt