Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta bare to slag bak førsteplassen

Spilte seg opp og kjemper om seier.

NÆRMER SEG: Suzann Pettersen har spilt seg stort opp og er nå bare to slag unna førsteplassen i Oregon. Foto: REUTERS
NÆRMER SEG: Suzann Pettersen har spilt seg stort opp og er nå bare to slag unna førsteplassen i Oregon. Foto: REUTERS Vis mer

Suzann «Tutta» Pettersen gikk en god annenrunde i LPGA-turneringen i Oregon, og ligger på delt fjerdeplass før siste dag.

Tutta gikk lørdagens runde fire slag under par og klatret med det fra ellevte- til fjerdeplass. Etter to runder er hun bare to slag bak ledende Anna Nordqvist. Med en god avslutningsrunde kan hun plukke med seg en etterlengtet seier.

Som fredag innledet Tutta også annenrunden med en birdie på første hull. Men to bogeyer gjorde at hun var ett slag over par etter seks hull. En birdie på niende hull reddet par ved halvspilt dag.

På avslutningshullene gikk det langt bedre. Birdie på hull 11, 12, 15 og 17 sørget for en god avslutning på dagen.

Turneringen i North Plains, Oregon avsluttes søndag kveld lokal tid.

Henrik Bjørnstad kjemper om seieren i PGAs B-tourturnering i Moskva. Etter tre runder er han ett slag bak lederen.

Bjørnstad gikk tredjerunden tre slag under par, og kom dermed helt opp i ryggen på ledende Guy Boros. Han klarte bare å gå dagen to slag under par.

Etter tre runder er Bjørnstad ti slag under par sammenlagt. Også Chris Tidland står med samme poengsum.

Det åpnet ikke godt for Bjørnstad lørdag. På de to første hullene slo han bogeyer. Men to birdier sørget for at han lå på par ved halvspilt dag. På de siste ni hullene vartet han opp med tre birdier.

Dersom Bjørnstad vinner turneringen ligger han godt an i kampen om å få en plass på PGA-touren neste år. Nordmannen var inne i det gode selskap i 2006, men klarte ikke å beholde plassen da.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media