TILBAKE: Brian Dilley er Tuttas faste caddie. Her fra Solheim cup i august. Foto: David Cannon / Getty Images/ AFP / NTB Scanpic
TILBAKE: Brian Dilley er Tuttas faste caddie. Her fra Solheim cup i august. Foto: David Cannon / Getty Images/ AFP / NTB ScanpicVis mer

Tutta-caddie tilbake etter fødsel

Skal hjelpe Pettersen med å forsvare fjorårets seier i Sør-Korea.

På grunn av fødsel var ikke Tuttas faste caddie, Brian Dilley, med da hun ble nummer tre i Malaysia sist helg. Det var hennes åttende pallplassering denne sesongen. Dilley er tilbake til helgens turnering i Sør-Korea.

- Tredagersturneringer er litt annerledes. Når det kun spilles tre runder, må du tråkke til fra start. Da er det veldig bra å ha Brian på bagen igjen. Han er tilbake etter fødsel av deres førstefødte, sier Tutta.

Pettersen har gått til topps i Sør-Korea to ganger tidligere (2007 og 2012). Hun føler ikke noe press etter fjorårsseieren.

- Det er alltid kult å være tittelforsvarer, men det er ikke noe jeg går og tenker på. Arbeidet som gjøres fra mandag til fredag, er det samme uavhengig av fjorårsresultatet, sier 32-åringen.

Hun har vunnet tre turneringer på LPGA-touren i år. I september tok hun sin første majorseier på over seks år da hun gikk til topps i Evian-mesterskapet i Frankrike.

(NTB)