Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta elleve slag bak teten

Fortsatte på par.

 FORTSATTE PÅ PAR:  Suzann Pettersen ligger på en 33. plass i LPGA-turneringen. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix.
FORTSATTE PÅ PAR: Suzann Pettersen ligger på en 33. plass i LPGA-turneringen. Foto: AFP PHOTO / NTB Scanpix. Vis mer

Suzann Pettersen fortsatte med en 72-runde i LPGA-turneringen i Naples fredag. Etter par på de to første rundene ligger hun på 33.-plass.

Hun hadde bogeyer på femte-, niende og 11. hull i den andre runden, men birdier på hullene nummer seks, 13 og 17 veide opp, slik at hun kom inn til par til slutt.

Etter de to første rundene ligger hun 11 slag bak tyske Sandra Gal som leder. Den tyske jenta gikk førsterunden på 64 slag og fortsatte med en 69-runde fredag. Koreanske Yoo Sun-young ligger på annenplass etter de to første rundene med 136 slag. Hun er tre slag bak lederen.

Det er tre spillere som deler tredjeplassen halvveis ut i turneringen. Det er de to amerikanerne Gerina Piller og Cristie Kerr samt thailandske Pornanong Phatlum. De ligger seks slag under par og er altså fem slag bak Sandra Gal.

Suzann Pettersen har ikke hatt noen spesielt god start på denne turneringen, men hun kan selvsagt redde i land en god plassering med storspill på de to siste rundene lørdag og søndag.

(NTB)