Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suzann "Tutta" Pettersen

Tutta er gravid: - Målet er å komme tilbake på golfbanen så kjapt som mulig

Suzann Pettersen og mannen venter barn.

GRAVID: Golfproffen Suzann «Tutta» Pettersen (32) og Christian Ringvold i Florida
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
GRAVID: Golfproffen Suzann «Tutta» Pettersen (32) og Christian Ringvold i Florida Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Spesielt golfinteresserte og andre har nok lurt på hvorfor den norske golfdronninga ikke har deltatt i noen av de første turneringene av LPGA-sesongen.

Det fikk vi nå svar på.

Suzann "Tutta" Pettersen og Christian Ringvold slapp nettopp nyheten om at de venter barn. Det melder VG.

Paret som giftet seg for et snaut år siden sier de gleder seg veldig til et nytt kapittel i livet.

- Jeg vet jo ikke helt hva jeg går til. Men jeg er veldig glad i barn - og har alltid hatt lyst på egne barn, sier golfstjernen til VG.

Også ektemannen gleder seg.

- Det blir dødshyggelig, sier Christian Ringvold.

Flyforbud

Manager Lars Gilleberg bekrefter nyheten i en pressemelding.

- Suzann Pettersen har som dere har fått med dere ikke startet opp LPGA sesongen ennå. Det er også usikkert hvordan det blir denne sesongen da hun har fått forbud om å fly fra sin lege. Årsaken til dette er overhodet ikke farlig, men veldig hyggelig.

- Suzann og Christian skal bli foreldre til høsten. De ønsker nå ro og har ingen kommentarer annet en at dette er både planlagt, passer perfekt med tanke på neste OL og ikke minst at de gleder seg veldig, skriver Gilleberg.

Legen har gitt Tutta flyforbud, det er grunnen til at hun ikke har vært til stede på de første turneringene denne sesongen. Hun vil heller ikke delta i turneringen i Arizona.

Til tross for et barn på vei, har ikke spilleren planer om å gi seg med golf med det første. Hun går mot sesongen 2019.

- Alle de rundt meg er veldig happy - og innforstått med at målet er å komme tilbake på golfbanen så kjapt som mulig. Jeg har altfor mye golf i meg til å gi meg. Det blir bare et annen type liv, understreker Pettersen, som er godt i gang med planleggingen, slik hun alltid er.

Fire år

Forholdet mellom Suzann Pettersen og Christian Ringvold ble offentliggjort i 2014. Det avslørte hun under en pressekonferanse før en LPGA-turnering i Kina.

– Vi møttes gjennom felles venner. Han er en tidligere skiløper som gikk mye på ski da han var yngre. Han har stor forståelse for den livsstilen jeg har. Han respekterer virkelig antallet timer jeg må tilbringe på banen. Det er til stor hjelp, og det er veldig bra å ha en man kan dele hva man holder på med, sa Tutta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!