Tutta falt av

Tilbake på LPGA-touren startet Suzann Pettersen med storspill, men avsluttet svakt.

Hun gikk åpningsrunden på 71 slag - en under par - etter sju birdies, fem bogeys og en dobbel bogey. Etter den flotte åpningen av dagen falt hun fra delt 2. plass til 23. plass. Da Pettersen gikk i klubbhuset ledet Kelli Kuenhe og Kim Mi-hyun med fem slag under par.

Hun startet dagen fra det niende hullet, og åpnet med to strake birdies. Hun fikk også birdie på det femte og sjuende hullet på runden. På det niende (18. hull på banen) måtte Pettersen tåle dagens første bogey.

En ny bogey så dagens lys på det 11. hullet. Den norske golfyndlingen slo imidlertid tilbake og fikk birdies på hull 12 og hull 14. Det ujevne spillet fortsatte og rundens tredje bogey var et faktum på det 15. hullet.

Hun fortsatte imidlertid sitt aggressive spill og fikk birdie på det 16. hullet. Men så var uhellet ute og det ble en dobbeltbogey på dagens nest siste hull. Oslojenta avsluttet med bogey på det siste hullet, og en under par totalt.

Suzann Pettersen stilte for øvrig med nye caddie til turneringen i Portland. Hun har fått med seg texaneren John Yarborough. Han er selv en habil spiller og det er en av grunnene til at de norske jenta har valgt ham. Partene er blitt enige om å samarbeide fram til nyttår.

Turneringen i Portland fortsetter i morgen og avsluttes søndag.

(NTB)