Tutta falt ni plasser siste dagen i Sør-Korea

På 12. plass i Incheon.

LITE STEMTE: Suzann Pettersen lyktes ikke spesielt bra på den siste dagen av LPGA-turneringen i Sør-Korea og falt fra en delt 3. til delt 12. plass på de 18 siste hullene. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB Scanpix
LITE STEMTE: Suzann Pettersen lyktes ikke spesielt bra på den siste dagen av LPGA-turneringen i Sør-Korea og falt fra en delt 3. til delt 12. plass på de 18 siste hullene. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB ScanpixVis mer

Suzann Pettersen hadde ikke klaff på siste runde i LPGA-turneringen i Sør-Korea søndag.

Hun falt fra delt tredje- til delt 12.-plass.

Den norske jenta gikk siste runde på 71 slag og var ett slag under banens par, men det var alt for svakt til å forsvare den gode tredjeplassen.

Både vinneren Baek Kyu-jung og Chun In-gee fra Korea gikk fem og seks slag under par på sluttrunden og dro kraftig fra Tutta.

Til slutt ble Baek Kyu-jung stående som vinner med 278 slag. Det samme hadde Chun In-gee. Begge var ti slag under banens par, mens amerikanske Brittany Lincicome på delt annenplass også var ti slag under par.

Pettersen endte på 283 slag og var en fattig slag under par. Det ga delt 12.-plass sammen med fem andre spillere.

På sluttrunden hadde Tutta birdies på hullene 5, 10. 11 og 16, mens måtte tåle bogeys på det 12.-, 13.- og 18.-hullet, og dermed kunne det ikke bli noen topplass denne gangen.

(NTB)