Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Tutta» falt til 22.-plass

Sopte uansett med seg en god slump penger.

Suzann Pettersen gikk siste runde én over par og avsluttet på 22.-plass under LPGA-turneringen i Arizona.

Under avslutningsdagen ble det fire birdier og fem bogeyer, og det holdt til totalt 281 slag, og hun måtte tåle å falle ned fra 13.-plassen hun hadde før de siste 18 hullene.

Pettersen åpnet med 71 slag, før hun fulgte opp med serier på 68, 69 og 73 slag. De ga henne rundt 70.000 kroner inn på kontoen.

Verdensener Lorena Ochoa var i en klasse for seg med sine 266 slag. Hun kom hele 7 slag foran neste kvinne på listen. Det var 26-åringens 19 seier i en LPGA-turnering.

- En god dag. Jeg spilte godt hele veien og feilet på få putter.

Lee Jee-Young fra Sør-Korea ble nummer to, mens 21 år gamle Minea Blomqvist fra Finland gjorde karrierens beste LPGA-turnering da hun plasserte seg på 3.-plass.

(NTB)

FALT NED: Suzann Pettersen falt ned fra 13. til 22.-plass i løpet av de 18 siste hullene. Foto: ROSLAN RAHMAN/AFP/SCANPIX
FALT NED: Suzann Pettersen falt ned fra 13. til 22.-plass i løpet av de 18 siste hullene. Foto: ROSLAN RAHMAN/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media