Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta feilet da Park In-bee vant Evian Masters

- I dag var jeg rødglødende med putteren, sier sørkoreaneren.

FEILET: Suzann Pettersen. Foto: SCANPIX/AP/Jeffrey Phelps
FEILET: Suzann Pettersen. Foto: SCANPIX/AP/Jeffrey Phelps Vis mer

Park In-bee hadde en stor dag med putteren og vant storturneringen Evian Masters i golf med en 66-runde søndag.

Suzann Pettersen lå godt til foran den siste dagen, men hun fikk det tøft på siste halvdel av sin runde og falt ned til delt 24.-plass med en runde på 74 slag som blant annet inneholdt to dobbeltbogeyer.

Park innledet dagen i delt ledelse med amerikanske Stacy Lewis. Med åtte birdier avgjorde hun tetstriden i sin favør og vant to slag foran Lewis og Karrie Webb.

- Dette er veldig gøy. I dag var jeg rødglødende med putteren, sa Park, som tok sin annen seier som profesjonell. Den første kom i majorturneringen US Open for fem år siden, da hun var 19 år gammel.

- Det har vært tøft å vente så lenge på en ny seier, men jeg tror dette blir stort for meg, sa hun.

En annen sørkoreaner imponerte også. Den 17-årige amatøren Kim Hyo-joo endte på delt fjerdeplass etter å ha gått alle fire runder på 60-tallet.

Suzann Pettersen var tre slag bak teten lørdag. Halvveis søndag var hun ett slag under par og lå fortsatt godt an, men så gikk mye galt. Dobbeltbogey på 10. og 14. hull, bogey på 12. og 19. hull ble ikke oppveiet av birdie på 11., 15. og 16. hull.

Neste år får Evian Masters for øvrig status som den femte majorturneringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media