Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta går for sin tredje seier i Sør-Korea

Vant i 2007 og 2012.

GÅR FOR SEIER: Suzann Pettersen håper å ta med seg det gode spillet fra helgen i forrige ukes turnering når golfstjernen går for sin tredje seier i Sør-Korea. Foto: AP Photo/Jens Meyer
GÅR FOR SEIER: Suzann Pettersen håper å ta med seg det gode spillet fra helgen i forrige ukes turnering når golfstjernen går for sin tredje seier i Sør-Korea. Foto: AP Photo/Jens Meyer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen håper å ta med seg det gode spillet fra helgen i forrige ukes turnering når golfstjernen går for sin tredje seier i Sør-Korea.

Tutta vant i Incheon i 2007 og 2012, og er den eneste ikke-asiaten som har gått til topps i turneringen.

- Jeg pleier alltid å være med i toppen og har funnet meg godt til rette i Sør-Korea, sier Tutta.

Hun fikk en forferdelig start på LPGA-tourens årlige høstturneringer i Asia forrige uke, men rettet opp noe av inntrykket i helgen.

34-åringen startet med to 77-runder (+12) i Malaysia, men gikk på ni under par i helgen. Det holdt riktignok bare til 55.-plass.

- Det ble en tøff start på forrige uke, men jeg er fornøyd med hvordan jeg fightet meg tilbake og gikk to gode runder. Det skal bli bra å få spilt en del framover nå, finne en rytme og spille god golf, sier hun.

LPGA-touren skal også innom Kina, Taiwan og Japan de neste ukene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!