Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta gikk fem under par

Klatret til delt 9. plass i Springfield.

AVANSERER: Suzann Pettersen gikk en sterk andrerunde og klatret opp til niendeplass på Panther Creek Country Club i Springfield i den amerikanske delstaten Illinois. Foto: Christian Petersen, Getty Images/AFP/Scanpix
AVANSERER: Suzann Pettersen gikk en sterk andrerunde og klatret opp til niendeplass på Panther Creek Country Club i Springfield i den amerikanske delstaten Illinois. Foto: Christian Petersen, Getty Images/AFP/Scanpix Vis mer

Suzann Pettersen viser brukbar form på LPGA-touren. Hun gikk annen runde i Springfield fem slag under par og klatret til delt 9.-plass.

Pettersen fikk en variabel åpning på 2. runde som hun startet på banens tiende hull. En birdie ble fulgt opp av to bogeys, men deretter gikk det veien for den norske golferen.

Etter birdies på hull 5, 6, 7, 11, 12 og 13 endte «Tutta» opp på 67 slag. Det var bedre enn åpningsrunden hun gikk på 70 slag, men hun ligger fremdeles 6 slag bak ledende Kim Mindy fra USA.

(NTB)