Tutta greide ikke cuten

Brukte ett slag for mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen gjorde det litt bedre på 2. runde i US Open i golf, men ikke godt nok til å få spille de to siste rundene.

Lørdag gikk «Tutta» annenrunden i den værforsinkede turneringen på 73 slag. Det var ett for mye til å greie cuten.

Hun hadde bogey på 5. hull og dobbeltbogey på 7. hull, men hentet seg noe inn igjen med birdie på 8. og 13. hull. Dagens siste bogey kom på 17. hull, og den ble til slutt utslagsgivende.

Etter en forferdelig start torsdag, hvor hun gikk de seks første hullene sju slag over par, gikk hun de 30 neste hullene på banens par. Men en 76-runde torsdag og en 73-runde lørdag er ikke bra nok for en spiller som hadde annen- og førsteplass fra årets to første Major-turneringer.

Angela Park fra Brasil leder turneringen halvveis. Hun er fem slag under par og en av bare fem spillere som er under par.

(NTB)

UTE: Finstudering av greenen hjalp lite for Suzann Pettersen. Hun greide ikke cuten i 2.runde av US Open. Foto: Mary Ann Chastain/AP
UTE: Finstudering av greenen hjalp lite for Suzann Pettersen. Hun greide ikke cuten i 2.runde av US Open. Foto: Mary Ann Chastain/AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer