Tutta har det tøft etter Dale Oens dødsfall

- Av absolutt alle, var det jo ikke han man kunne forestille seg.

TRIST OPPLADNING: Suzann Pettersen er i Brasil for å spille en torundersturnering lørdag og søndag. Oppladningen har ikke blitt som hun håpet etter tragedien i Flagstaff, Arizona.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hugh Gentry
TRIST OPPLADNING: Suzann Pettersen er i Brasil for å spille en torundersturnering lørdag og søndag. Oppladningen har ikke blitt som hun håpet etter tragedien i Flagstaff, Arizona.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hugh GentryVis mer

Golfproffen Suzann Pettersen har det ikke bra etter Alexander Dale Oens plutselige bortgang.

Hun er i Brasil for å spille en torundersturnering lørdag og søndag. Oppladningen har ikke blitt som hun håpet etter tragedien i Flagstaff, Arizona.

- Det er egentlig ikke så lett å si hva man føler. Av absolutt alle, var det jo ikke han man kunne forestille seg. Han var en veltrent, flott kar. Det var et kjempeslag å få da jeg fikk vite om dette. De varmeste tankene mine går til hans nærmeste, sier Pettersen til NTB.

- Vi må ta med oss minnene etter ham og huske mye av det han sa etter VM-gullet i fjor. Jeg føler at også denne tragedien viser at vi står sammen i Norge og at vi er et lite land.

Pettersen har startet sesongen variabelt. Brasil-turneringen blir et avbrekk før større oppgaver.

Men Dale Oens dødsfall legger en veldig demper på Pettersen.

(NTB)