Tutta henger med i teten i British Open

Delt femteplass.

Golf - RICOH Women's British Open 2015 - Trump Turnberry Resort, Scotland - 30/7/15
Norway's Suzann Pettersen tees off at the 2nd during the first round
Action Images via Reuters / Russell Cheyne
Livepic
Golf - RICOH Women's British Open 2015 - Trump Turnberry Resort, Scotland - 30/7/15 Norway's Suzann Pettersen tees off at the 2nd during the first round Action Images via Reuters / Russell Cheyne Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire slag under par på de ni siste hullene sørget for at Suzann Pettersen er blant de heteste favorittene etter første runde av majorturneringen British Open i golf.

Det norske golfesset startet imponerende med birdie allerede på første hull. Med en knyttneve og et høyt «yes!», var det tydelig at det var akkurat den starten hun trengte.

Med sterk sidevind på de første hullene fikk hun det likevel tøft, og da hun 34-åringen var halvveis etter ni hull, lå hun beskjedent plassert med par totalt.

Birdier på hull 10, 13, 16 og 17 sørget imidlertid for at hun er helt i tetsjiktet etter første dag. Spesielt den lange putten på hull 16 var hun tydelig svært fornøyd med.

- Jeg har trent på putting en stund, så det var greit at den rullet inn, sier hun med et smil til NTB.

Tøffe hull - Hvordan vil du oppsummere runden?

- Jeg følte jeg spilte ganske bra. Det er noen tøffe hull på rad i starten. Hvis jeg skal si noe som ikke var så bra, er det vel at jeg ikke fikk birdie på noen av de tre første par 5-hullene, sier Pettersen til NTB.

- Det er alltid lov å sette fingeren på noe, men totalt var det veldig bra, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.