Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta holdt tett om ryggskaden

Gjør «comeback» i februar.

Suzann Pettersen (23) håper å bli friskmeldt fra ryggskaden i løpet av november. I februar sesongdebuterer hun på Hawaii.

Det norske golfesset har ikke spilt golf siden hun avsluttet sesongen i september og dro hjem til Norge etter en serie skuffende resultater.

Hun sa ikke da at hun slet med en belastningsskade i ryggen, men onsdag lettet hun på sløret. Hun har hatt golfforbud i over to måneder.

- Jeg regner med å være tilbake på gresset i løpet av en måneds tid. Jeg skal til legesjekk 20. november. Målet er å kunne dra «hjem» til basen i Orlando i USA da. Vi får se hvordan det går.

Pettersen har spilt med smerter i ryggen i lang tid, og hun spilte fram til at det ikke gikk mer. Det er snakk om slitasjeproblemer i ryggen.

- Jeg driver og trener meg opp igjen, det er mer rehabilitering enn behandling. Du tror alltid at det ikke er så ille, at det ikke er så vondt som det egentlig er. Jeg vet ikke hva skaden skyldes, men det er tøft på dette nivået. Slitasjeproblemer oppstår ofte på et slikt nivå i de fleste idretter, men det er et kjent fenomen at slikt er sånn man ikke snakker om. Jeg er sikker på at ni av ti spillere sliter med en eller annen plage, sier «Tutta».

Hun ser ikke mørkt på situasjonen. Planen er å sesongdebutere på Hawaii i slutten av februar. Hun tror hun kommer til å spille mest i USA den kommende sesongen.

- Jeg ser mye positivt i at det ble en såpass lang pause. Jeg har fått gjort mye jeg ellers ikke ville ha fått gjort. Jeg skal drive med dette i 10-15 år til, og tror at jeg har godt av dette oppholdet.

(NTB)

SLIK VI VIL SE HENNE: Suzann Pettersen håper å være i full trening igjen i løpet av november.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media