Tutta i tet i Scottish Open

Fire under par.

LEDER:  Suzann Pettersen. Foto: NTB Scanpix.
LEDER: Suzann Pettersen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann «Tutta» Pettersen ligger på delt førsteplass, fire under par, etter første runde av Scottish Open.

Pettersen deler ledelsen med Lydia Ko fra New Zealand. Ko er rangert som verdens nest beste golfspiller, og de to gjennomførte runden på 68 slag.

Tutta gikk ut fra det 10. hullet og hadde birdie hull 10, 13 og 14. Hun måtte derimot tåle bogey på hull 16 og 18 før hun gikk i gang med sine ni avsluttende hull.

Der fulgte en ny birdie på hull nummer tre, og Pettersen meldte seg på i tetkampen igjen. Hun gikk i delt ledelse etter birdie på det femte hullet.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Caroline Martens spiller også i turneringen. Hun lå godt an til å gjøre det godt, og lå en under par da det gjensto tre hull. En bogey på hull 16 og en avslutning med dobbeltbogey på det 18. hullet ødela det hele.

Hun ligger på delt 26.-plass med to slag over par.

Marianne Skarpnord spilte første halvdel av sin runde på par, men en bogey på hull 11 førte til at hun avsluttet ett slag over par. Hun ligger på en foreløpig delt 16.-plass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer