Tutta i toppen på LPGA-turneringa

Storspiller i Michigan.

I TOPPEN: Suzann Pettersen henger med i kampen om å vinne LPGA-turneringen i Michigan. Etter to runder ligger hun på annenplass, ett slag bak lederen. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB Scanpix
I TOPPEN: Suzann Pettersen henger med i kampen om å vinne LPGA-turneringen i Michigan. Etter to runder ligger hun på annenplass, ett slag bak lederen. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Suzann Pettersen storspilte med hele åtte birdier da hun klatret opp til annenplass i LPGA-turneringa i Michigan fredag.

Med en kruttsterk 64-runde gikk den norske golfstjernen dagen sju slag under par. Hun er ett slag bak ledende Park In-bee fra Sør-Korea.

Pettersen innledet runden med to strake birdier. Hun klarte det samme på hull 5 og 6. Oslo-jenta vartet også opp med birdier på hull 9, 11, 14 og 18.

Tuttas eneste bogeysmell kom på det tredje siste hullet.

- Det er ikke den letteste banen om du misser fairwayen. Jeg prøvde bare å spille på styrkene mine, treffe fairwayen og greenen og få til et par putter, sa Pettersen etter den sterke 2. runden.

For annen dag på rad spilte ledende Park en 66-runde. Sørkoreaneren hadde fem birdier og unngikk å pådra seg bogeyer.

- Jeg gjorde ingen feil i dag og klarte å putte veldig bra. Det føles godt å lykkes med putten igjen, det føles som jeg er tilbake der jeg var i fjor, sa Park.

Turneringa avsluttes søndag.

(NTB)