PÅ ETTERSKUDD: Suzann Pettersen har havnet på etterskudd i seierskampen i LPGA-mesterskapet, men klarte cuten.Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFP
PÅ ETTERSKUDD: Suzann Pettersen har havnet på etterskudd i seierskampen i LPGA-mesterskapet, men klarte cuten.Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFPVis mer

Tutta karret seg videre - Skarpnord slått ut

Ingen norsk suksess i LPGA-mesterskapet.

|||Suzann «Tutta» Pettersen henger med i LPGA-mesterskapet på en delt 36.-plass, mens Marianne Skarpnord er slått ut.

Tutta gikk den andre runden fredag to slag bedre enn på åpningsrunden torsdag. Hun pådro seg riktignok en dobbeltbogey på fredagens runde, på det 13. hullet. Det ble bogey på det 10. hullet, men tre birdier på hullene 1, 12 og 16 gjorde at Tutta kom seg gjennom andrerunden på par.

Storspill er det ikke snakk om, og det virker ganske klart at Suzann Pettersen ikke har noen muligheter til å kjempe om de beste plassene i LPGA-mesterskapet i år.

Etter de to første rundene er det amerikanske Cristie Kerr som leder med 134 slag. Japanske Mika Miyazato og koreanske Inbee Park ligger på annenplassen etter de to åpningsrundene med 139 slag.

Tutta på delt 36.-plass har 146 slag så langt.

Marianne Skarpnord gikk en svak førsterunde torsdag. Da fullførte hun tre over par. Det ble to over par fredag, og med fem slag over par totalt på de to første rundene klarte hun ikke cuten. Hun hadde tre bogeyer og en birdie på den andre runden.

Skarpnord endte på en delt 74.-plass med 149 slag etter de to første rundene, og det var ett slag for mye til å komme videre til avslutningsrundene lørdag og søndag.

(NTB)