Tutta kjemper om millioner

17 millioner i premiepotten når verdenseliten spiller til helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Europatour-turneringen i Frankrike skal dele ut over 17 millioner kroner, noe som gjør den til en av de mest lukrative. Det er faktisk bare én kvinneturnering i verden som har mer penger i premiepotten.

I tillegg kan turneringsarrangøren skryte av å ha en rekke stjerner med denne uken. Med bare ett unntak stiller alle som har vunnet på LPGA-touren i USA i år, og samtlige vinnere av denne sesongens Europatour-turneringer.

Dersom Suzann Pettersen skulle gå helt til topps i turneringen innkasserer hun hele 2,5 millioner kroner i premiepenger.

- Det er klart Tutta var litt skuffet etter at hun ikke klarte cuten i Canada, men hun dro til Frankrike med seriøse ambisjoner om å gjøre det veldig bra, forteller manager Jan Ove Nystuen til NTB.

Ble tøffere

Tutta hadde store ambisjoner for årets sesong, men fikk en skjev start på det hele på grunn av en albueoperasjon i vår. Etterpå har hun vært nødt til å pakke sammen golfutstyret allerede etter to runder hele fem ganger.

Det har vært en svært uvant situasjon for 23-åringen. Jan Ove Nystuen innrømmer at albueskaden satte henne mer tilbake enn de først trodde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer