Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Tutta» klorer seg fast

Imponerer fortsatt i Evian Masters.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (ANB): Den strålende åpningsdagen i Evian Masters var ikke noe blaff. Golfproffen Suzann Pettersen henger fortsatt med i gigantturneringen.

Fasiten etter den prestisjetunge golfturneringens andre dag i Frankrike er som følger:

«Tutta» ligger på delt 11. plass sammenlagt, fem slag bak lederen Michelle Wie fra USA, etter å ha gått de 18 hullene torsdag på ett slag under par.

Avslutningen ble strålende med en birdie på det siste hullet. Totalt er hun dermed fire under par.

Pettersen gikk i spann med den svenske superstjernen Annika Sörenstam, som avsluttet turneringens andre dag med tre slag under banens par og en sjetteplass totalt.

På plassene etter Wie i teten følger australske Karrie Webb og Lorena Ochoa fra Mexico – også de med ni slag under banens par. For den kvinnelige golfeliten er Evian Masters en av de største turneringene i Europa.

(ANB)

IMPONERER FORTSATT: Med en strålende avslutning gikk Suzann Pettersen dagens runde en under par, og ligger på delt 11. plass. Foto: AP
IMPONERER FORTSATT: Med en strålende avslutning gikk Suzann Pettersen dagens runde en under par, og ligger på delt 11. plass. Foto: AP Vis mer