I BRA SLAG: Men selv en runde på én under par holdt ikke til mer enn 49. plass etter første dag av LPGA-touren i Carlsbad i California.Foto: Donald Miralle/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
I BRA SLAG: Men selv en runde på én under par holdt ikke til mer enn 49. plass etter første dag av LPGA-touren i Carlsbad i California.Foto: Donald Miralle/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Tutta langt bak teten i California

Skyhøyt nivå i turneringen.

Golfproffen Suzann Pettersen gikk første runde av LPGA-turneringen i Carlsbad på én under par, men ligger likevel på delt 49.-plass.

Opp til teten skiller det seks slag for Oslo-kvinnen etter første dag. Sørkoreanske Lee Mi-rim leder ett slag foran Tseng Ya-ni fra Taiwan, mens fire spillere deler tredjeplassen.

Tutta fikk en god start på runden. Første birdie kom på det 10. hullet. Det ble en ny birdie på hull 14, før hun måtte tåle en bogey på det 18. hullet. Deretter gikk hun samtlige hull på par.

Fortsatt gjenstår det tre runder av turneringen i California, som avsluttes søndag. Den er generalprøve til årets første majorturnering, Ana Inspiration, som spilles neste uke.

(NTB)