I TET: Suzann Pettersen ligger på delt førsteplass i Lorena Ochoa Invitational-turneringen i Guadalajara i Mexico. Foto: Ulises Ruiz Basurto, EPA/Scanpix
I TET: Suzann Pettersen ligger på delt førsteplass i Lorena Ochoa Invitational-turneringen i Guadalajara i Mexico. Foto: Ulises Ruiz Basurto, EPA/ScanpixVis mer

Tutta leder etter første runde i Mexico

Startet med fire birdier på fem hull.

Suzann Pettersen deler ledelsen sammen med Juli Inkster etter åpningsrunden i LPGA-turneringen Lorena Ochoa Invitational i Mexico.

«Tutta» fikk en strålende start på turneringen med en 67-runde torsdag. Pettersen og Inkster har ett slags ledelse til Meena Lee fra Sør-Korea.

Den norske golfstjernen noterte seg for fire birdier på de fem første hullene. Hun fikk en bogey på åttende hull, men fulgte opp med en ny birdie på det neste. På 16. hull fikk hun sin sjette birdie for dagen.

- Jeg fikk en veldig fin start, og det var fint å få noen birdier tidlig. Det er en flott start på turneringen, sa 30-åringen, som er nummer to på verdensrankingen.

DELT LEDELSE: Tutta deler ledelsen med amerikanske Juli Inkster. Foto: Ulises Ruiz Basurto, EPA/Scanpix
DELT LEDELSE: Tutta deler ledelsen med amerikanske Juli Inkster. Foto: Ulises Ruiz Basurto, EPA/Scanpix Vis mer

Pettersen har vunnet to turneringer på LPGA-touren i år. I mai avsluttet hun en 20 måneder lang seierstørke da hun gikk til topps i New Jersey, mens hun også vant i Oregon i august. Totalt har hun vunnet åtte LPGA-turneringer, inkludert en majorseier i 2007.

Torsdag meldte golferen.no at Pettersen avslutter samarbeidet med sin manager Jan Ove Nystuen. De har jobbet sammen siden 2001.

Turneringen i Mexico avsluttes søndag.

(©NTB)