Tutta leder kampen om én million dollar

Storspiller i Florida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen lot seg ikke stoppe av en trippelbogey på 4. hull og storspilte på 3. runde i helgens LPGA-turnering, der førstepremier er én million dollar.

Med hele åtte birdies gikk hun runden fire slag under par og spilte seg helt opp i tet. Turneringen spilles slik at de 16 som gikk videre fra de to første rundene stilte likt på lørdagens runde, der det gjaldt å komme seg med blant de åtte som får spille søndagens finale.

Det greide «Tutta» glatt. Søndag nullstilles det igjen.

Suzann Pettersen fikk sin første birdie på 3. hull, men på det neste gikk det helt galt. Hun trengte sju slag på å få ballen nedi par 4-hullet.

Det la hun bak seg med nye birdies på 6., 7., 10., 13., 14., 15. og 16. hull, før det ble en bogey på 17. hull.

68-runden plasserte henne øverst på resultattavla, riktig nok før alle spillerne hadde fullført sin runde. Men tvil om at den norske stjernen blir med i finalen var det ikke.

Legenden Annika Sörenstam var blant dem som ikke greide cuten halvveis, i sin aller siste LPGA-turnering.

(NTB)

<strong><B>BIRDIESKRED:</strong></B> Etter en lei trippelbogey vartet Suzann Pettersen opp med storspill på den 3. runden i Florida, og senket hele åtte birdier. Foto: AFP
BIRDIESKRED: Etter en lei trippelbogey vartet Suzann Pettersen opp med storspill på den 3. runden i Florida, og senket hele åtte birdier. Foto: AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer