Tutta må vente

Suzann Pettersen har en betennelse i albuen. Sesongstart er utsatt til mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

22-åringen måtte tidligere i år gjennom en kikkhullsoperasjon i albuen, noe som også førte til at hun utsatte avreisen til USA. Ifølge manager Jan Ove Nystuen skal ikke betennelsen ha noen sammenheng med operasjonen.

- Dette er en belastningsskade. Hun har betennelse i seneleddet inn til albuen. Den er kommet langsomt, men til slutt var det så vondt at det gikk ut over kvaliteten på treningen. Hun kan trene på nærspill, men ikke på det lange spillet, forteller manager Jan Ove Nystuen til NTB.

Mister fire turneringer

Suzann Pettersen skulle egentlig starte sesongen i Phoenix om to uker, en uke etter at resten av LPGA-sirkuset starter. Nå må hun droppe Phoenix-turneringen, samt to turneringer som kommer etterpå.

Det betyr at hun også mister sesongens første majorturnering.

- Det er veldig synd hvis vi tenker kortsiktig, men på lang sikt er det ingen krise. Det er en veldig lang sesong, og samtidig er Tutta fortsatt veldig ung, sier Nystuen.

Suzann Pettersen har de siste ukene forberedt seg til sesongstarten i Orlando i Florida og skulle egentlig ha full fokus på golf fram mot den første turneringen. Nå må hun i stedet være helt i ro i ti dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer