Tutta måtte nøye seg med andreplass

Kjempet en hard kamp om seieren.

BARE NESTEN: Suzann Pettersen under Canadian Open på St. Charles Country Club. Foto: SCANPIX/Darren Carroll/Getty Images/AFP
BARE NESTEN: Suzann Pettersen under Canadian Open på St. Charles Country Club. Foto: SCANPIX/Darren Carroll/Getty Images/AFPVis mer

||| Suzann Pettersen kjempet en hard kamp om seieren i Canadian Open, men måtte ta til takke med delt annenplass.

Michelle Wie ledet med fire slag før siste runde, men Tutta spilte seg tidlig helt opp i ryggen til det amerikanske stjerneskuddet.

Midtveis lå Tutta bare slaget bak lederen, men så begynte Wie å plukke birdier. Totalt endte hun dagen to slag under par, og da var det ingen som maktet å gjøre noe med henne. Hun vant med tre slags margin ned til en gruppe på fire spillere.

Tutta nøyde seg med de tre birdiene hun fikk på hull tre, fire og elleve. Ellers gikk hun de øvrige hullene på par.

Det var godt nok til å sikre nok en topplassering. Tutta er som oftest med i teten, men har ikke vunnet siden hun gjorde det i turneringen i Winnipeg for et år siden.

Michelle Wie gikk en rotete avslutningsdag, og hadde levert blant annet to bogeyer på de første tolv hullene. Tre birdier på rappen gjorde imidlertid at hun sa farvel med rivalene. En bogey på nest siste hull ødela ikke dagen.

Tutta har i årets sesong fått med seg seks annenplasser, en tredjeplass og totalt ti plasseringer blant de ti beste på 14 turneringer. I Canada endte hun ni slag under par totalt. Tre av rundene gikk hun på 69 slag.

(NTB)