HENGER MED:  Den norske jenta innledet helgens turnering svakt, men spilte seg tilbake i tetstriden med en meget sterk annenrunde fredag. Foto: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports.
HENGER MED: Den norske jenta innledet helgens turnering svakt, men spilte seg tilbake i tetstriden med en meget sterk annenrunde fredag. Foto: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports. Vis mer

Tutta med i tetsjiktet

Spilte seg tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen leverte en god tredjerunde og kjemper om en topplassering i LPGA-turneringen i golf på Taiwan.

Den norske jenta innledet helgens turnering svakt, men spilte seg tilbake i tetstriden med en meget sterk annenrunde fredag. Lørdagens tredjerunde var av det jevne slaget, men sørget for at Pettersen fortsatt henger med i toppen.

Fire birdier og tre bogeys ga en runde på ett slag under par. Totalt er Tutta fem slag under par i turneringen. Det gir en delt sjetteplass foran søndagens avslutning.

Opp til sørkoreanske Eun-Hee Ji på annenplass skiller det ikke mer enn fire slag. Verre blir det å gjøre noe med ledende Lydia Ko. Verdenseneren fra New Zealand har åtte slags forsprang på Pettersen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer