«Tutta» med i tetstriden for fullt

På delt 6. plass i LPGA-mesterskap.

HENTET SEG INN: Suzann Pettersen måtte tåle en tidlig dobbeltbogey på 2. runde i LPGA-mesterskapet, men hentet seg inn og avsluttet dagen med en runde på par. Foto: Reuters / Adam Fenster / NTB Scanpix
HENTET SEG INN: Suzann Pettersen måtte tåle en tidlig dobbeltbogey på 2. runde i LPGA-mesterskapet, men hentet seg inn og avsluttet dagen med en runde på par. Foto: Reuters / Adam Fenster / NTB ScanpixVis mer

Suzann Pettersen måtte tåle en tidlig dobbeltbogey på 2. runde i LPGA-mesterskapet, men hentet seg inn og avsluttet dagen med en runde på par.

Dermed er hun på delt 6.-plass halvveis i majorturneringen, to slag bak ledende Pak Se-ri. Totalt er hun ett slag under par etter to runder på en vanskelig bane.

«Tutta» startet fredagen på 10. hull. Hun fikk dobbeltbogey på 12. hull. Deretter ble det birdie på 16. hull, bogey på 18., nye birdier på 3. og 5. hull, bogey på 6. og birdie på 7. hull.

- Det var en tøff dag i tøffe forhold, skrev den norske golfproffen på Twitter.

72-runden betyr at hun er med i tetstriden for fullt. Pak gikk en 71-runde fredag og er ett slag foran sine fire nærmeste konkurrenter. Suzann Pettersen er en av seks spillere som er to slag bak lederen.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)