Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta med i toppen

Ligger som nr. 3.

Oslo (ANB): Etter den begredelige 74 runden fredag har det gått en vei for Suzann «Tutta» Pettersen i LPGA-turneringen i Georgia i USA. Da hun hadde spilt sine siste 18 hull søndag, lå hun på delt tredjeplass.

Suzann Pettersen var en av de første som ble ferdig av de beste spillerne i turneringen. Hun måtte derfor spent vente for å se om noen av konkurrentene klarte å slå hennes poengsum. Tutta endte 13 under par og tok 65 poeng på den siste runden. Det var hennes beste runde i turneringen. På søndagens runde hadde hun en eagle, fire birdies og en bogey. Hun avsluttet også siste runde med en birdie.

- Veldig god siste runde. Hun er skadefri og har fått trent bra. Før sesongen sa vi at dette ville bli hennes beste. Det fordi hun har fått trent så mye mer foran årets sesong. I fjor slet hun med ryggproblemer, forteller sportssjef i Norges Golfforbund, Jan Erik Aalbu, til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Så store var ryggproblemene hennes at i jula 2005 klarte hun ikke å bevege seg, og golfframtiden så svært mørk ut. Men takket være et treningsprogram fra Olympiatoppen er disse smertene nå så godt som borte.

- Olympiatoppen har satt opp eget treningsopplegg for ryggen. Har hatt veldig god støtte derifra. Det har gjort henne mer trygg på ryggen. Det smertehelvetet hun hadde for ett år siden vil hun ikke tilbake til, forteller Aalbu.

Helgens resultat viser imidlertid at hun også kan vinne en LPGA-turnering.

- Når hun viser at hun kan gå så lavt som her, kan hun også vinne. Men dette er ikke noe hun skal fokusere på, sier Aalbu. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling