Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta misset i omspillet

Nummer to i Oregon.

SÅ NÆR: Tuttas puttforsøk gikk vel en meter til side for hullet, mens M. J. Hur traff perfekt. Dermed ble det med annenplass for Tutta.Foto: SCANPIX/REUTERS/Steve Dipaola
SÅ NÆR: Tuttas puttforsøk gikk vel en meter til side for hullet, mens M. J. Hur traff perfekt. Dermed ble det med annenplass for Tutta.Foto: SCANPIX/REUTERS/Steve Dipaola Vis mer

Suzann Pettersen endte på annenplass i LPGA-turneringen i Oregon etter omspill om seieren søndag.

Pettersen lå godt an etter å ha gått to stabilt gode runder, men det var først med en strålende sisterunde hun virkelig meldte seg på i kampen om seier. Etter å ha sikret omspill mot to andre spillere, endte hun på annenplass.

Michele Redman misset en enkel putt på første hull, og dermed var det M.J. Hur og Tutta det sto mellom på annet omspillshull.

Tuttas puttforsøk gikk vel en meter til side for hullet, mens Hur traff perfekt. Dermed ble det med annenplass for Tutta. Det har det gjort flere ganger i år. Tutta har ikke vunnet en turnering siden i 2007.

- Det var en veldig god putt, men den gikk ikke inn. Så det var skuffende, men dette er det vi jobber for, og det er jo alltids neste uke, sa Tutta.

Den norske golferen gikk sisterunden fem slag under par, og endte turneringen 13 slag under par. Det gjorde også M.J. Hur og Michele Redman.

Tutta innledet sisterunden med birdie på første hull, og fulgte opp med det samme på hull tre og fem. På de siste ni hullene startet hun med tre strake birdier, men en bogey og en dobbeltbogey ødela for det som kunne ha blitt en suveren seier.

En birdie på nest siste hull sikret en plass i omspillet. Men det endte bare med en ny annenplass for det norske golfesset.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling