Tutta misset på slutten - igjen

Ikke vunnet siden 2007.

HOLDT IKKE INN: Suzann Pettersen lå legge godt an i LPGA-tutrneringen i Illinois, men endte til slutt på en 6.plass i Springfield. "Tutta" har ikke vunnet en LPGA-turnering siden 2007.   Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP
HOLDT IKKE INN: Suzann Pettersen lå legge godt an i LPGA-tutrneringen i Illinois, men endte til slutt på en 6.plass i Springfield. "Tutta" har ikke vunnet en LPGA-turnering siden 2007. Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFPVis mer

|||

Suzann «Tutta» Pettersen venter fortsatt på sin første LPGA-triumf siden i 2007. Heller ikke i Springfield klarte hun å sikre seieren.

Tutta har kjempet om førsteplassen i en rekke turneringer den siste tiden, men det har ikke holdt hele veien inn. I turneringen i Illinois gikk hun på par lørdag, og dermed ble det vanskelig søndag.

På avslutningsrunden gikk hun fire slag under par. Dermed endte hun 14 slag under par sammenlagt og på delt sjetteplass. Tutta var tre slag bak vinneren Kim In-kyung.

Det åpnet relativt godt for Pettersen søndag. På de første ni hullene ble det åtte parhull, og en eagle på hull seks. Hun fortsatte med birdie på hull tolv og 14, mens det ble bogey på hull 15. På hullet etter ble det birdie, før hun gikk de siste hullene på par.


(NTB)