Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta mistet ledelsen

Suzann Pettersen ledet med et slag på konkurrentene, men da fire hull gjensto misset hun to ganger å ligger nå på tredje plass.

Tutta imponerer i en LPGA-turnering i Kingsmill i USA denne helgen. Tidligere i kveld lå hun likt med mexicanske Lorena Ochoa etter ni hull og delte førsteplassen.

Noen hull senere hadde hun gått opp i ledelse med åtte under par, mot meksikanerens sju under par. Men da fire hull gjensto begynte ting å gå galt. På det 16. og 18. hullet slo hun bogies, og dumpet dermed ned til seks under par.

Det betyr at Suzann Pettersen ligger på tredje plass i turneringen som har 1,6 millioner dollar i premiepotten. Suzann Pettersen fikk et etterlengtet gjennombrudd i USA med 3. plass i forrige helgs turnering i Georgia. Nå gjenstår to dager spill i Kingsmill.

BOSS IN THE USA:</B> Suzann Pettersen har suksess i USA for tiden. Nå deler hun førsteplassen i en turnering i Kingsmill.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media