«Tutta» mistet ledelsen

Suzann Pettersen var alene i ledelse tidlig på runden, men fire bogeys bidro til at hun falt til delt 2.-plass foran siste dag av LPGA-turneringen på Hawaii.

«Tutta» var i delt ledelse etter to runder, men to tidlige birdies på tredjerunden sendte henne alene til toppen av resultattavla. Bogeys på 6., 9., 14. og 17. hull ødela.

Hun greide ytterligere to birdies og gikk dermed runden på par (72 slag) for annen dag på rad. Fire spillere deler førsteplassen, ett slag foran Pettersen og tre andre spillere. Det er altså helt åpent i seierskampen.

Pettersen greide birdie på 1., 5., 10. og 15. hull lørdag.

Blant spillerne i ledelse var Morgan Pressel den beste lørdag med en 67-runde. Hun deler ledelsen med svenske Carin Koch, Lee Jee-young og Brittany Lang.

(©NTB)

FOTSATT SEIERSSJANSE: Til tross for fire bogeys på tredjerunden ligger Suzann Pettersen fortsatt på andreplass på Hawaii før siste dag av LPGA-turneringen.
FOTSATT SEIERSSJANSE: Til tross for fire bogeys på tredjerunden ligger Suzann Pettersen fortsatt på andreplass på Hawaii før siste dag av LPGA-turneringen. Vis mer
«Tutta» mistet ledelsen