Tutta ned på 4.-plass før siste runde

To slag bak teten.

FALT TILBAKE: Suzann Pettersen gikk lørdag kveld i flight med svenske Helen Alfredsson. Tutta hadde ingen toppdag og gikk på par. Dermed falt hun ned til en 4.-plass foran siste runde i turneringen i Springfield, Illionois.Foto: SCANPIX/Christian Petersen/Getty Images/AFP
FALT TILBAKE: Suzann Pettersen gikk lørdag kveld i flight med svenske Helen Alfredsson. Tutta hadde ingen toppdag og gikk på par. Dermed falt hun ned til en 4.-plass foran siste runde i turneringen i Springfield, Illionois.Foto: SCANPIX/Christian Petersen/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Suzann Pettersen falt ned til fjerdeplass på lørdagens runde av LPGA-turneringen i Illinois.Pettersen var i delt ledelse med Pak Se-ri etter halvspilt turnering, men måtte nøye seg med en runde på par lørdag. Hun åpnet med bogeys på hull 5 og 9, men hentet seg inn igjen med to strake birdies på hull 12 og 13. Også Pak falt ned til delt fjerdeplass.Det er svært jevnt i toppen. Cristie Kerr og Kristy McPherson deler ledelsen før avslutningsdagen. De er totalt tolv slag under par. Sørkoreanske Shin Ji-yai ligger ett slag bak og er nummer tre, mens sju spillere, inkludert Pettersen, deler fjerdeplassen. Tutta og co. er to slag bak tetduoen.

Turneringen avsluttes søndag. Bjørnstad misset cuten Henrik Bjørnstad klarte ikke cuten i helgens turnering på PGAs B-tour i golf.Bjørnstad var totalt ett slag under par etter halvspilt turnering. Han endte på delt 81.-plass og var to slag fra å klare cuten.

Dårlig vær førte til stopp i spillet fra torsdag til lørdag, og Bjørnstad fikk ikke spilt ferdig de to siste hullene fra åpningsrunden før lørdag. Han gikk førsterunden ett slag under par. Samme dag måtte han også ut på annenrunden, og den gikk han på par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer