UTEN EN TRÅD: Suzann Pettersen var en av flere idrettsprofiler som stilte i ESPN Body Issue i fjor. Hun oppsøkes fortsatt av fans som vil ha et signert eksemplar av bildet. Foto: ESPN
UTEN EN TRÅD: Suzann Pettersen var en av flere idrettsprofiler som stilte i ESPN Body Issue i fjor. Hun oppsøkes fortsatt av fans som vil ha et signert eksemplar av bildet. Foto: ESPNVis mer

Tutta oppsøkes av fans som vil ha signerte nakenbilder

- Folk printer dem ut i hytt og pine.

(Dagbladet): Suzann Pettersen (32) er verdens nest beste kvinnelige golfspiller for øyeblikket.

Det merkes også i pågang fra fansen.

I juli i fjor stilte Pettersen sammen med en rekke andre idrettsprofiler naken i ESPN Body Issue. Fortsatt, halvannet år etterpå, får Tutta spørsmål fra fans som vil ha bildet signert.

- De bildene dukker opp i tide og utide. Jeg blir stadig påminnet den opplevelsen. Fans printer dem ut i hytt og pine og vil ha de signert. Per dags dato har jeg ikke signert ett eneste. Og det har vært veldig mange forsøk. Men det er litt rart for meg å signere et bilde av meg selv i en slik setting. Der er jeg ganske konservativ, sier Suzann Pettersen til Dagbladet.

- Kommer du til å stille opp på noe slikt igjen?

- Nå har jeg gjort det en gang og da trenger jeg ikke bruke energi på å gjøre det igjen. Jeg er glad for at jeg gjorde det. Det var en utenomsportslig erfaring. Jeg skal aldri si aldri, men «been there, done that», sier hun.

Livstidskontrakt Pettersen er ranket som nummer to i verden, bak Park In-bee fra Sør-Korea.

Nylig signerte «Tutta» en livstidskontrakt med sportsgiganten Nike. Det betyr at hun skal være ambassadør også etter at karrieren er over.

ENDELIG FERIE:  Suzann Pettersen møtte Dagbladet på pressetreff i Oslo sentrum i dag. Nå ser hun fram til en rolig jul hjemme i Norge.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ENDELIG FERIE: Suzann Pettersen møtte Dagbladet på pressetreff i Oslo sentrum i dag. Nå ser hun fram til en rolig jul hjemme i Norge. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Det er en kjempeavtale for meg. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å fortsette samarbeidet. Jeg ville ikke jobbe for noen andre, sier Pettersen.

Jul i Norge Pettersen kan se tilbake på en god sesong med fem LPGA-seire, pluss triumf med Europa-laget i Solheim Cup.

Nå gleder hun seg til en rolig jul hjemme i Norge. Dagbladet møtte verdenstoeren på Hotel Bristol i Oslo fredag ettermiddag.

- Nå ser jeg fram til en rolig tid. I jula skal jeg kose meg med familie og venner. Endelig kan jeg koble bort fra golfen. Den følger meg hele året ellers. Nå skal jeg ha helt fri, og kan trene når jeg vil, sier Pettersen til Dagbladet.

Tutta tok blant annet sin andre majortittel i Evian i september.

Hun er en av de aller største golfstjernene og har hele 338 uker blant topp-10.