Tutta oppsummerer sesongen: - Frustrerende

Presenterte samtidig samarbeid med Tigers ekstrener.

FRUSTRERENDE: Suzann «Tutta» Pettersen fortalte i dag om sin frustrerende sesong, da hun traff pressen på Hotel Rosenkrantz i Oslo. Et lyspunkt foran neste år er imidlertid det nye samarbeidet Tiger Woods tidligere trener, Butch Harmon. Foto:Terje Pedersen/NTB scanpix.
FRUSTRERENDE: Suzann «Tutta» Pettersen fortalte i dag om sin frustrerende sesong, da hun traff pressen på Hotel Rosenkrantz i Oslo. Et lyspunkt foran neste år er imidlertid det nye samarbeidet Tiger Woods tidligere trener, Butch Harmon. Foto:Terje Pedersen/NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter tre strake sesonger med seirer på LPGA-touren fikk en ryggplaget Suzann Pettersen en nedtur i seiersløse 2014.

- Året har vært til tider frustrerende. Det skjer ting du ikke kan forutse, og en må prøve å deale med slike situasjoner så godt en kan, sier Tutta til NTB.

Ryggplager spolerte deler av sesongen for Oslo-golferen.

- Jeg kunne valgt å ta tre-fire måneder avbrekk og prøve å bli 100 prosent frisk. Takket være mye erfaring, klarte jeg å holde meg god likevel. Jeg har hatt både gode og dårligere uker. På det beste klarte jeg å henge med. Det var viktig å holde meg spillende, forklarer LPGA-stjernen.

Hun er hjemme i Norge etter en lang sesong. Golfesset har ikke funnet noen forklaring på hvorfor hun ved flere anledninger feilet på søndager, dagen der de aller fleste turneringene avsluttes.

- Det er veldig vanskelig å si. For det har aldri vært slik tidligere. Da har jeg som regel kommet sterkt på en søndag. Det ble altfor mange dårlige søndager, noe som er uvant for meg. Jeg vet bare ikke hvorfor, sier Pettersen.

Woods-trener Bestenoteringen ble den delte annenplassen i British Open.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer