Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tutta på 47. plass

Suzann Pettersen fikk det ikke til å stemme på siste runde av USA-touren i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

47. plass var ingen god generalprøve til US Open. Pettersen gikk de to første rundene i turneringen på 70 slag, en under par, men søndagens runde måtte hun opp i 74 slag. Det førte til at hun raste fra 29. til 47. plass.

- Jeg føler meg litt sliten, og må lade batteriene til US Open. Jeg har spillet inne, men i dag fungerte det ikke, kommenterte Tutta på sin hjemmeside.

Noe positivt fant hun imidlertid:

- Jeg hadde riktignok en god avslutning, og er selvsagt fornøyd med en eagle (to under par). Jeg kan så mye bedre, og feilene kommer fordi jeg ikke skjerper meg nok.

Amerikanske Angela Stanford vant turneringen med 197 slag, 16 under par. Svenske Annika Sörenstam viste meget varierende spill (70-66-72) og endte på 14. plass med 208 slag.

Allerede torsdag starter US Open, i North Plains i Oregon. Der ligger det 3,1 millioner dollar i premiepotten, inkludert over en halv million dollar til vinneren.

(NTB)

NEDTUR:</B> Etter en svak avslutning i natt ser Suzann Pettersen fram til USA Open torsdag.