SVAK AVSLUTNING: Suzann Pettersen raknet på den siste halvdelen av siste runde i LPGA Kia Classic-turneringen i Carlsbad i California. Foto: Denis Poroy, AP/Scanpix
SVAK AVSLUTNING: Suzann Pettersen raknet på den siste halvdelen av siste runde i LPGA Kia Classic-turneringen i Carlsbad i California. Foto: Denis Poroy, AP/ScanpixVis mer

Tutta på 52. plass i California

Bogey på fem av de seks siste hullene.

|||

Suzann Pettersen gikk sisterunden fem slag over par og endte på delt 52.-plass i LPGA-turneringen i California i natt.

Den norske golfproffen fikk det ikke til å stemme på sisterunden. Etter to birdies og to bogeys på de første ni hullene, raknet det helt for «Tutta» på siste halvdel av runden. Hun fikk bogey på hull 13, 14, 15, 17 og 18.

Dermed endte Pettersen helt nede på delt 52.-plass med totalt åtte slag over par. Den plasseringen delte hun med blant andre verdensener Lorena Ochoa, som avsluttet med en 75-runde søndag.

Sørkoreanske Seo Hee-kyung vant turneringen. Hun gikk to under par på siste runde og endte med totalt -12. Hun vant seks slag foran landskvinnen Park In-bee.

Marianne Skarpnord debuterte på LPGA-touren i helgens turnering, men klarte ikke cuten fredag. Sarpingen hadde bare ni spillere bak seg på resultatlisten.

(NTB)