«Tutta» på annenplass

God åpningsdag i Sveits.

Suzann Pettersen åpnet sterkt i europatourturneringen i Sveits torsdag. Golfstjernen ligger på delt annenplass etter første runde.

Pettersen har en gjesteopptreden på europatouren denne uken. Hun gikk åpningsrunden fem slag under par og deler annenplassen med seks andre spillere.

«Tutta» fikk en solid start på runden med tre birdier på de første seks hullene. Mye regnvær de siste dagene har gjort banen vanskelig å spille på, og den norske golfproffen var godt fornøyd med egen innsats.

- Da vi gikk på det første hullet, følte jeg at banen var nesten uspillbar. Når jeg går 18 hull uten bogey under slike forhold, sier jeg meg fornøyd, selv om jeg følte at jeg spilte enda bedre enn det scoren ble, sa Pettersen til golf.no.

Iren Rebecca Coakley leder. Hun er ni slag under par.

Marianne Skarpnord ligger på delt 32.-plass etter at hun gikk ett slag under par. Skarpnord pådro seg en dobbeltbogey på siste hull og raste ned på listene. Lill Kristin Sæther havnet fire over par. Hun ligger på delt 100.-plass og vil få det vanskelig med å klare cuten fredag.

(NTB)

VANSKELIGE FORHOLD: En regntung bane har gjort saker og ting vanskelig for spillerne, men Suzann Pettersen har mestret forholdene, og ligger på annenplass etter første dag av Europatour-turnering i Losone. Foto: EPA/Scanpix
VANSKELIGE FORHOLD: En regntung bane har gjort saker og ting vanskelig for spillerne, men Suzann Pettersen har mestret forholdene, og ligger på annenplass etter første dag av Europatour-turnering i Losone. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
«Tutta» på annenplass