Tutta på åttendeplass etter råsterk avslutning

- En deilig avslutning.

GOD AVSLUTNING: Suzann Pettersen avsluttet årets første storturnering i golf med en sterk runde på fem slag under par. Det ga delt 8. plass til slutt. Foto: Robert Laberge/Getty Images/AFP
GOD AVSLUTNING: Suzann Pettersen avsluttet årets første storturnering i golf med en sterk runde på fem slag under par. Det ga delt 8. plass til slutt. Foto: Robert Laberge/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen avsluttet årets første storturnering i golf med en sterk runde på fem slag under par. Det ga delt 8. plass til slutt.

Etter noen korte missede birdieputter tidligere på avslutningsrunden var eagleputten på det 18. hullet viktig for den norske golfproffens sterke avslutning. Tutta kom hun seg inn på fem under par for dagen og endte på førstesiden av resultatlista.

- Det var en deilig avslutning, selv om jeg burde hatt to birdies til. Jeg misset to veldig korte birdieputter, men jeg satte bitene bedre sammen i dag og hadde en mye bedre oppvarming. Totalt sett var denne uken et skritt i riktig retning, oppsummerte Pettersen til Norsk Golf.

- Det er et veldig godt tegn at jeg ender i nærheten av topp-10 og ikke altfor mange slag unna toppen etter det jeg følte var to dårlige, en grei og en god runde, tilføyde hun.

Godt samarbeid Delt 8. plass er hennes andre topp 10-plassering på årets LPGA Tour.

Da Pettersen ankom utslaget på det 18. hullet hadde hun gjort fire birdies og ikke en eneste bogey søndag.

Den norske golfproffen tror samarbeidet med caddien James Walton vil bære frukter. Walton har tidligere vært caddie for Tutta i to perioder og er nå tilbake i jobben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.